Dostava

Radno vrijeme korisničkog servisa je od 9-16h svakog radnog dana.

Ponuda i cijene na našoj web-stranici su informativnog karaktera.

Proizvodi poručeni preko Millery webshop-a šalju se u roku 48h od momenta prijema narudžbe. U slučaju da uslijed velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, biti ćete informisani putem maila ili telefona u roku od 24h.

 Sve cijene su iskazane u konvertibilnim markama sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmjene cijena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Navedene cijene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cijena u maloprodajnom objektu prodavca.

Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u ponedeljak. Isporuku pošiljki vrši kurirska služba. Konačna isporuka narudžbe na Vašu kućnu adresu zavisi od mogućnosti i rada kurirske službe koja je angažovana. Standardni rok isporuke narudžbe je od 2-5 radnih dana u zavisnosti od mjesta isporuke. Trošak dostave iznosi 10,50 KM, a tačan iznos zavisi od visine narudžbe.

 

Vašu porudžbinu plaćate pouzećem.

Plaćanje pouzećem podrazumijeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke. Vaš novac predajete kuriru po prijemu i utvrđivanju ispravnosti narudžbe.